ajankohtaista

Kiusaamisen vastaiset viikot lähestyvät ja tiimi on luonut jo materiaalia viikoille. Löydät kaiken vapaasti ladattavan Materiaali-sivun kautta. 

Materiaali on tarkoitettu käytettäväksi kiusaamisen vastaisilla viikoilla, eli 4.-17.10.2021. Piirustuskilpailu ja Hyvän työyhteistön ilmianto pyörähtävät käyntiin jo 6.9.2021! Työyhteisöön ilmiantoon saa osallistua mistä päin Suomea tahansa.

Kun jaat materiaalia omilla kanavillasi, niin muista käyttää tunnisteita #mäenkiusaanetissä, #kaveripyyntö ja #kavereitamyössomessa. Tägää myös @maenkiusaa! Materiaalia saa myös mainostaa ja jakaa omille yhteistyökumppaneille ja kontakteille. Mukaan kamppisviikoille mahtuu vielä, eli rohkeasti viestiä tulemaan, jos haluat jollain tavalla olla mukana kiusaamisen vastaisilla viikoilla!

Olemme tiimin kesken päätyneet seuraavanlaiseen ratkaisuun Mä en kiusaa-kampanjan tulevaisuudesta.

Mä en kiusaa-kampanja jatkaa taivaltaan selkeästi kampanjan tavoin.

Lokakuussa järjestämme kahden viikon mittaisen kiusaamisen vastaisen kampanjan johon tuotamme mm. materiaalia ja erilaista ohjelmaa!

Tänä vuonna kampanjaviikot ovat viikot 40 ja 41 eli 4.-17.10.

Tulemme toteuttamaan monia samoja asioita mitä muinakin vuosina olemme tehneet.

Tämän vuoden teemaksi nostamme erityisesti some- ja

nettikiusaamisen.

Kampanjaviikkojen suunnittelut ovat käynnistyneet kuluvan kesän aikana. Otamme ilomielin vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, mitä haluaisit viikkojen aikana nähdä tai tehdä!

Samoin jos olet kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppanina tai apuna niin voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, somessa tai sähköpostin kautta!

Oletko kohdannut netti-tai somekiusaamista? Haluaisitko jakaa kokemuksiasi meille, nimettömänä tai julkisesti? Laita meille viestiä, parhaiten tavoitat Facebookin tai Instagramin kautta! 

Mä en kiusaa-kampanja haki hankerahoitusta OLVI-säätiöltä vuoden 2021 kevään haussa. Valitettavasti hankerahoitusta ei tällä kertaa kampanjalle myönnetty. Olemme hakeneet samaista rahoitusta uudemman kerran syksyllä 2021. Pidetään peukkuja pystyssä rahoituksen suhteen!

#mäenkiusaa (2).png

Mä en kiusaa-kampanjan uusi logo

Menneitä juttuja

Alkuvuodesta 2020 kampanja siirtyi Kiuruveden Varapäre RY:n alle ja sitä kautta saimme Mä en kiusaa-tiimiin uuden jäsenen! Tiimin esittelyn löydät Lähde mukaan-sivulta.

Vuonna 2020 emme voineet järjestää kiusaamisen vastaisella viikolla livetapahtumia, mutta olimme sitäkin aktiivisempia somessa.

Kiusaamisen vastaisen viikon päätimme pienimuotoisesti Kiuruveden kirjastolla. Lokakuun ajan esillä oli ollut Jonna ja Jenni Savolaisen sekä Marjo Londin taidenäyttely "On aika antaa värit harmaudelle". Myyntinäyttelystä saadut tulot menivät kampanjan hyväksi. Tapahtumassa oli musiikkia, puheita ja palkitsimme hyvän työyhteisön.

Kampanja on uudistanut ilmettään ja logoaan. Olemme kehitelleet uusia yhteistyökuvioita ja pohtineet, mihin suuntaan kampanja tulevaisuudessa suuntaa. Kannattaa pistää meidän somekanavat seurantaan! Niin pysyy parhaiten perillä siitä, mitä kamppikselle kuuluu.