ajankohtaista

Mä en kiusaa-kampanja haki hankerahoitusta OLVI-säätiöltä vuoden 2021 kevään haussa. Valitettavasti hankerahoitusta ei tällä kertaa kampanjalle myönnetty. Aikomuksenamme on kuitenkin hakea rahoitusta uudemman kerran syksyllä. 

Olemme tiimin kesken päätyneet seuraavanlaiseen ratkaisuun Mä en kiusaa-kampanjan tulevaisuudesta.

Mä en kiusaa-kampanja jatkaa taivaltaan selkeästi kampanjan tavoin.

Lokakuussa järjestämme kahden viikon mittaisen kiusaamisen vastaisen kampanjan johon tuotamme mm. materiaalia ja erilaista ohjelmaa!

Tänä vuonna kampanjaviikot ovat viikot 40 ja 41 eli 4.-17.10.

Tulemme toteuttamaan monia samoja asioita mitä muinakin vuosina olemme tehneet.

Tämän vuoden teemaksi nostamme erityisesti some- ja

nettikiusaamisen.

Kampanjaviikkojen suunnittelut ovat käynnistyneet kuluvan kesän aikana. Otamme ilomielin vastaan ideoita ja ajatuksia siitä, mitä haluaisit viikkojen aikana nähdä tai tehdä!

Samoin jos olet kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppanina tai apuna niin voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, somessa tai sähköpostin kautta!

#mäenkiusaa (2).png

Mä en kiusaa-kampanjan uusi logo

Menneitä juttuja

Alkuvuodesta 2020 kampanja siirtyi Kiuruveden Varapäre RY:n alle ja sitä kautta saimme Mä en kiusaa-tiimiin uuden jäsenen! Tiimin esittelyn löydät Lähde mukaan-sivulta.

Vuonna 2020 emme voineet järjestää kiusaamisen vastaisella viikolla livetapahtumia, mutta olimme sitäkin aktiivisempia somessa.

Kiusaamisen vastaisen viikon päätimme pienimuotoisesti Kiuruveden kirjastolla. Lokakuun ajan esillä oli ollut Jonna ja Jenni Savolaisen sekä Marjo Londin taidenäyttely "On aika antaa värit harmaudelle". Myyntinäyttelystä saadut tulot menivät kampanjan hyväksi. Tapahtumassa oli musiikkia, puheita ja palkitsimme hyvän työyhteisön.

Kampanja on uudistanut ilmettään ja logoaan. Olemme kehitelleet uusia yhteistyökuvioita ja pohtineet, mihin suuntaan kampanja tulevaisuudessa suuntaa. Kannattaa pistää meidän somekanavat seurantaan! Niin pysyy parhaiten perillä siitä, mitä kamppikselle kuuluu.